The Salvation Army | Texas Divisional Headquarters

The Salvation Army desired to have an updated building that would allow open communication and transparency within the multiple departments of their organization as well as allow for future growth. HH Architects renovated the 80,000SF building to include new offces, conference rooms, teaching studios, a large dining and kitchen facility, a music suite with recording studio and a private workout facility. New furniture, fixtures and equipment were provided for the building as well as updated technology infrastructure. The building also contains two internal courtyards which were transformed into inner oasis’s with new landscaping and outdoor seating areas nestled in the trees and water features.

COMPLETION

2016

LOCATION

Dallas, Texas

SCOPE

80,000 sf

SERVICE

Strategic Positioning
Master Planning
Architecture
Interior Design